October 15, 2013

creativeLIVE

Aceasta postare este pentru toti cei pasionati de fotografie, grafica si video in special, care sunt interesati sa aprofundeze atat latura creativa cat si tehnica a acestora. Pentru incepatori si avansati deopotriva.
Am descoperit creativeLIVE din intamplare acum vreo jumatate de an, si datorita unei persoane extraordinare care avea un workhop de fotografie acolo, m-am reintors ( o sa scriu despre ea intr-o postare speciala).

creativeLIVE este o platforma online unde puteti viziona workshopuri predate de oameni pasionati si foarte bine pregatiti in domeniul lor. Imi doresc sa impart descoperirea asta cu toti cei care vor sa invete mai multe despre tehnica fotografica dar si despre partea creativa a fotografiei, despre Photoshop, Lightroom si alte . In plus gasiti aici chiar si cursuri despre cum sa faci muzica in studio, despre cum sa realizezi filmulete, despre cum sa realizezi website-uri, cum sa-ti promovezi afacerea, chiar si workshop-uri despre sanatate, gandire pozitiva, design interior, despre cum sa-ti dezvolti o afacere online….

Toate workshop-urile sunt gratuite in ziua difuzarii live si in ziua urmatoare, cand le puteti vedea inregistrate, apoi pot fi descarcate contra unei sume. Puteti sa va inregistrati la cursuri si sa primiti pe mail reminder inainte ca ele sa inceapa sau puteti pur si simplu sa intrati pe site. Mie mi se pare genial acest site, nu intru regulat insa uneori raman fascinata de oamenii pe care ii intalnesc aici si de daruirea si pasiunea lor.
Daca doriti sa vedeti ce cursuri sunt disponibile intr-o luna, puteti sa verificati in rubrica Calendar.
Gasiti worshop-uri cam in fiecare zi, cel mai simplu este sa dati un click pe Watch, in stanga sus si acolo va apar toate cursurile ce se difuzeaza in momentul respectiv.


E imposibil sa nu va placa! 


No comments:

Post a Comment